Překlady do ruštiny

  • 23.7.2013
Cоглашения суниверситетами. Expresní/soudně ověřené překlad z/do angličtiny, ruštiny, němčiny, polštiny v Praze/Перевод в Праге/Prague expresně s donáškou. Otevírací doba PO - NE, 8 - 21 hodin. Expresní kontakt: 608 666 582

Přkelady do ruštiny: Cоглашения суниверситетами. Перевод в Праге/Prague. Otevírací doba PO – NE, 8 – 21 hodin. Expresní kontakt: 608 666 582

Перевод: аттестат зрелости, университетский диплом, справка об учебе – чешский язык, список пройденных экзаменов, справка о сданных экзаменах – чешский язык/Překlad: maturitních vysvědčení, potvrzení o studiu, potvrzení o provedených zkouškách, to vše jsou doklady žádané ruskými studenty v naší kanceláři.

OVĚŘENÉ PŘEKLADY

Ověřené překlad vypracováváme prakticky na počkání, a jsou samozřejmě vypracovávány soudním tlumočníkem jazyka ruského/českého (присяжный переводчик) v Praze, ale i v dalších městech jako: Liberec, Brno. Dané doklady či potvrzení překládáme tzv. standardizovanou metodou, tj. metodou, kdy tlumočník již má bohaté zkušenosti s překladem zmíněných a provádí tzv. expertní lokalizovaný překlad (překlad nevykazuje lokální úzové nesrovnalosti).

Překlady do ruštiny

Doklady pro české školy v ruštině: список пройденных экзаменов (seznam uskutečněných zkoušek), справка о сданных экзаменах (potvrzení o vykonaných zkouškách), аттестат зрелости (maturitní vysvědčení), университетский диплом. Překlady do ruského jazyka vypracováváme, mimo překlad ověřené, vysokou měrou v našich nejreprezentativnějších specializacích: překlad medicíny, překlad z techniky, tzv. technické překlad.

Překlady do ruštiny: medicína, průmysl

Technické a lékařské překlad do ruštiny se v technickém oboru nadále štěpí na překlad technicko-správní, a správně-ekonomické nebo-li marketingové. Nejsilnějším zástupcem bývá překlad marketingových materiálů a webových stránek. V průmyslu a technice je tomu naopak VIP obor: překlad medicínské techiky, a další navazující překlad technické (překlad manuálů) a průmyslové (chemie, věda – tato poslední ale často a spíše jako součást překladů medicínských či překladů z biologických věd a jim odpovídajícím derivantům činitelů farmaceutických).

Žádáte-li překlad pro školy-школа/учебное заведение, kontaktujte nás ZDE.

Překlady ruštiny

Share Button
Zařazeno do témat: , ,