Переводы дипломов в Праге/Překlady diplomů v Praze

  • 23.5.2013
Překlady z/do němčiny pro použití např. u notáře, např. dvojjazyčné plné moci. Překlady smluv, závětí. Ověřené a právní překlad: smluv, plných mocí, listin a všech textů s obsahem právní terminologie a systému. Expresní kontakt: 608 666 582

Переводы дипломов в Праге/Ověřené překlad diplomů z ruštiny pro použití např. u notáře, např. dvojjazyčné plné moci. Expresní kontakt: 608 666 582

Služba překladů/переводы vysokoškolských diplomů/университетский дипломов pro ruské občany v Praze/в Праге. Jsme k dispozici nejenom v pracovních dnech, ale také ve dnech svátečních a víkendových. Překlad VŠ diplomu pro ruské občany se týká především mladých Rusů vstupujících na český pracovní trh. Tuto službu s expresním vyhotovením do 1 dne, nabízíme jako jediní na trhu.

PŘEKLAD VŠ DILOMU: VŠ

Ruský překlad lze též dodat s donáškou/доставка, tedy objednat k překladu navíc vyzvednutí/подобрать VŠ diplomu. Jsme k dipozici všem klientům, kteří žádají překlad diplomu v Praze a jsou přitom již natolik pracovně exponovaní, že nemohou ztrácet čas a docházet s diplomem k nám. Překlad VŠ diplomu zvládneme i za několik hodin od dodání práce/на несколько мгновений.

Překlad diplomu s APOSTILLE

Na ověřený překlad, resp. před jeho započetím jsme schopni také zařídit ověřenou kopii, tzv. že se klient o nic nestará, tzv. služba/full service. Klientovi dodáme překlad taktéž s pořízenou apostilou (apostille), žádá-li ji. Jsme tedy schopní obstarat překlad ruských diplomů/Переводы русских дипломов в Праге od A do Z, opatříme: odnos, ověřenou kopii, apostilu, překlad a jeho dopravení za klientem na místo určení.

Žádáte-li od nás překlad ruského diplomu v Praze/Переводы дипломов в Праге: kontaktujte nás prosím ZDE.

Překlady diplomů (MUDr., Bc., Mgr., Ing. )

 

 

Share Button
Zařazeno do témat: , ,