Переклади з/до чеської мови для української мови

  • 18.7.2023
  • Написання експрес-перекладу українською мовою
  • Експрес-переклад свідоцтва про народження від 700 грн
  • Переклад з підтвердженням в суді
  • Знижка 21% на український переклад для неплатників
  • ПДВ Видача судових перекладів в
  • Празі Телефон для експрес-замовлень: 608 666 582

Виконання перекладів у Празі

Ми здійснюємо переклади з/на українську мову у Празі. Найбільш поширені запити на цю мовну комбінацію стосуються перекладів медичних звітів та, звичайно ж, усіх видів підтверджених перекладів, таких як реєстри, договори та транскрипційні листки.

Переклад з чеської на українську або з української на чеську

Переклад з чеської на українську або з української на чеську є одними з найбільш затребуваних перекладів взагалі. Ми маємо широку базу експертів з українського перекладу, як у спеціалізованих галузях, так і для перекладу загальних текстів. Ми виконуємо переклади з української мови в медицині, праві, технічній галузях та інших областях. Ми відрізняємося у медичних перекладах (можливість перекладу до 1000 сторінок на місяць – 5 лікарів для російської та української мов) і не обмежуємось українською та чеською мовами. Ми володіємо „медичною“ українською мовою й у інших мовних комбінаціях, таких як українська-німецька, українська-російська, українська-англійська, українська-французька, українська-італійська. Команда доктора Сергія Іванова забезпечить високоякісний український медичний переклад.

МОЖЛИВОСТІ ПОСТАВКИ ПЕРЕКЛАДІВ:

у протязі 24 годин після замовлення видача засвідченого перекладу в центрі Празі видача засвідченого перекладу за запитом вихідні поставки засвідчених перекладів вихідні поставки медичних перекладів

ЧАСТІ ТИПОЛОГІЇ ЗАСВІДЧЕНИХ ПЕРЕКЛАДІВ НА УКРАЇНСЬКУ МОВУ
  • переклади медичних звітів українських експертів
  • переклади додатків до угод на українську мову
  • переклади рішень українських судів
  • переклади виписок з реєстрів
  • переклади листування
  • переклади транскрипційних листків
  • переклади витягів з судимостей
Переклади на українську мову поділяються на неофіційні

Переклади на українську мову поділяються на неофіційні (незасвідчені) та засвідчені, а також, звичайно, на судові або офіційні та звичайні. Ціни на переклади документів з/на українську мову, а точніше, зразки основних типів перекладів з цінами, можна знайти ТУТ. Для точного розрахунку вартості українських перекладів, замовлення або будь-якого запиту, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми з радістю повідомимо вам актуальну „свіжу ціну“ за будь-який тип документу, будь то документ, який передається в Празі з підтвердженням або переклад, що надсилається електронною поштою.

Типи перекладів на українську мову

Переклади на українську мову поділяються на неофіційні (незасвідчені) та засвідчені, а також, звичайно, ще можна сказати, на судові, офіційні або звичайні. Прага, столиця Чехії, відома своєю красою, історією та культурою. Це також місце, де попит на переклади різних мов є великим. Українська мова є однією з найпопулярніших мов, які перекладаються в Празі. Безліч клієнтів шукає переклади з української мови чи на українську мову для різних цілей, таких як медичні звіти, офіційні документи, юридичні договори та багато іншого.

Ціни на переклади

Ціни на переклади документів з/на українську мову, краще кажучи, зразки основних типів перекладів разом з вартістю, можна знайти ТУТ. Для точного розрахунку вартості українських перекладів, замовлення або будь-яких запитів, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ціна офіційного перекладу одного документа починається від 1500 гривень.

Надаємо професійні перекладацькі послуги в Празі з українською мовою на першому плані

Ми надаємо професійні перекладацькі послуги в Празі з фокусом на українську мову. Наші досвідчені перекладачі гарантують якісний переклад, який відповідає вимогам клієнта. Ми пропонуємо різні типи перекладів, включаючи засвідчені переклади, що є необхідними для офіційного використання. Наші послуги перекладу забезпечують швидке та точне виконання перекладів, відповідаючи вимогам замовника. Завдяки нашому професіоналізму та увазі до деталей, ми забезпечуємо задоволення клієнтів та високу якість наших перекладів. Нехай ваші переклади з української мови будуть виконані швидко і професійно. Звертайтеся до нас для отримання надійних перекладацьких послуг в Празі.

Зв’яжіться з нами

З радістю надамо вам актуальну та „свіжу ціну“ на будь-який тип документу, незалежно від того, чи передається документ у Празі з підтвердженням, чи надсилається переклад електронною поштою.

Share Button