Переводы университетских дипломов в Праге

  • 23.7.2013
Переводы университетских дипломов в Праге. Soudně ověřené překlad ruština. Křižíkova, Bruselská, Anděl - tel: 608 666 582.

Переводы университетских дипломов в Праге. Soudně ověřené překlad ruština. Křižíkova, Bruselská, Anděl – tel: 608 666 582.

Každý týden provádíme několik překladů diplomů z ruského jazyka do češtiny. Překlad diplomu je součástí obecné kategorie překladu dokladů o vzdělání (документ об образовании) a společně s překladem maturitního vysvědčení (tam spíše do dalších jazyků) je velmi častou variantou našich zákazníků, zákazníků z Ruské federace, nebo ze států bývalého Ruska: Kazachstán, Bělorusko, apod.

Překlady университетских дипломов в Праге využívají již vystudovaní občané uplatňující se na českém trhu práce. Převážně lékaři, inženýři ekonomie, technici, chemici apod. V poslední dekádě jsme právě vypracovávali překlad diplomu, včetně seznamu o vykonaných zkouškách (справка о сданных экзаменах) pro dva chemiky z Ruska a jednoho lékaře.

Překlady vypracovávají naši kolegové, soudní tlumočníci jazyka ruského (jinak rusky také řečeno: официальный переводчик) na všech kontaktních místech v Praze 1, Praze 2, Praze 3 – 22.

Žádáte-li od nás překlad s ověřením v rámci režimu: университетский диплом, kontaktujte nás ZDE.

 

Share Button
Zařazeno do témat: , ,