Překlady ruštiny: Návody k obsluze

  • 24.1.2021
Překlady ruštiny a ruské technické překlad: Technical expertise translations. Ruské technické překlad. tel:+420 608 666 582.

Překlady ruštiny a ruské technické překlad: Technical expertise translations. Ruské technické překlad. tel:+420 608 666 582.

Руководство оператора / Návod k obsluze – vývoj poptávky v pracovním dni: Dnes jsme přijali od našeho rusko-českého klienta objednávku na překlad dvou návodů k obsluze velmi sofistikovaných strojů. Tyto stroje jsou součástí klientova výrobní programu a jejich manály čítají dohromady přes 50 stran – jedná se tedy o středně dlouhé návody k obsluze. Jejich překlad z ruského jazyka bude probíhat standardní metodou, tedy vpisováním do souboru Word a přepisu textu do českého jazyka. Ruská verze je poměrně dobře přehledná a tak by práce na obou manuálech neměla zabrat našemu kolegovi více, než 7 – 8 dní.

Překlady ruštiny: termíny

Návod k obsluze v ruštině (Руководство оператора) je pro nás příležitostí s frekvencí cca 1 – 2 krát do týdne, tak často naši klienti překlad podobného žádají. Ostatní překlad z ruštiny: obchodní smlouvy, dokumenty: 1 – 2 x denně. Další typologie: ověřené překlad, překlad plných mocí: několikrát denně.

Překlady návodů

Překlady návodů však svým rozsahem vyrovnají množství ostatních materiálů překládaných do ruštiny. Pro překlad manuálu z ruského jazyka jsme k dispozici nejenom při variantě: ruština – čeština, ale také: ruština – angličtina, ruština – němčina, ruština – italština, ruština – turečtina a další. Naši klienti stálí klienti využívají našich služeb prostřednictvím objednávky probíhající elektronickou cestou.

Další jazyky pro překlad návodů

Nejčastěji naši zákazníci definují poptávku překladů návodů, jako: technické překlad němčiny,  překlad z/do italštiny, překlad z a do slovenštiny, překlad do ruštiny, překlad do portugalštiny, překlad angličtiny, překlad z polštiny, překlad maďarštiny, překlad bulharštiny, překlad slovinštiny, překlad švédštiny, překlad turečtiny.

Žádáte-li od nás překlad návodu k obsluze / Руководство оператора – z ruštiny, kontaktujte nás ZDE.

Překlady ruštiny

Share Button
Zařazeno do témat: ,